Kontakt

Bettans tyger kan hjälpa dig med nya gardiner – från idé och val av tyger till sömnad och upphängning. Om du själv har en speciell idé så kan jag med all säkerhet hjälpa dig med olika lösningar. Bettans tyger är även återförsäljare av en rad kända svenska, danska och finska varumärken.

Jag brinner verkligen för mitt yrke och min målsättning är att göra alla kunder nöjda. För mig är det alltid lika roligt med utmaningar och att inspirera andra människor.


Så här beställer du från Bettans tyger:
– Kom till min affär på Sladdergatan 7B i Ystad. Det är alltid trevligast att träffa sina kunder öga mot öga.
– Ring in din beställning på 073 – 987 65 86.
– Mejla produktens varumärke, namn och färg samt antalet och/eller antal meter till info@bettanstyger.se


Sladdergatan 7B
271 35 Ystad
073 – 987 65 86
info@bettanstyger.se